noimage

Privatlivs- og cookiepolitik

GENERELT
Dette website udbydes af Bymose Hegn Hotel og Kursuscenter, og når du klikker dig ind på websitet, indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, der indsamles, hvordan informationerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger. Bymose Hegn forpligtiger sig til at overholde de af Bymose Hegn til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

Cookies
Når du besøger en eller flere af Bymose Hegns sider, modtager du automatisk én eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du klikke her for at få en vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af hjemmesiden ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus!

I hvor lang tid opbevares cookies?
Når du besøger bymosehegn.dk opbevares cookies i to år. Bemærk venligst, at levetiden forlænges efter hvert besøg. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer.

Hvordan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser: http://minecookies.org/cookiehandtering. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter "cookies".

Hvad bruges cookies til på bymosehegn.dk?
For at fastlægge, hvem der besøger bymosehegn.dk, bruges der cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde gives der mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Vores site bruger også cookies til at levere målrettede online annoncer. Det samme gør sig gældende i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer. Alle der besøger bymosehegn.dk får dermed tildelt en "session cookie", der indeholder et unikt ID. Denne "session cookie" forsvinder så snart, du (brugeren) lukker din browser ned. Og den indeholder ikke andre oplysninger en dette unikke ID.

Herudover gør bymosehegn.dk brug af Google Analytics og Google Adwords. Google Analytics bruger cookies i bestræbelserne på at udarbejde rapporter om brugernes adfærd på vores hjemmeside. Det er vigtigt at bemærke, at både Google Analytics og Google AdWords cookies ikke indsamler personlig data om bymosehegn.dk's brugere. Google cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

- Joomla CMS
Websitet bruger en teknisk cookie.

- Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Kontakt
Hvis du ønsker nærmere oplysninger, kan henvendelse rettes til:
Bymose Hegn Hotel og Kursuscenter
Bymosegårdsvej 11
3200 Helsinge
Telefon 48798400
bymose@bymosehegn.dk

 

PERSONOPLYSNINGER

Personhenførbare oplysninger
Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og der indsamles aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig, tilmelde dig et arrangement, købe en vare eller deltage i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

Brug af personoplysninger
Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos bymosehegn, skal du rette henvendelse til bymose@bymosehegn.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på hjemmesiden. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Forespørgsel på arrangement

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Lav evt. forespørgsel på arrangement
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Du kan også ringe til os på: Tlf.: 48 79 84 00